Personal Training

Personal Training

Wil jij op een gezonde en verantwoorde manier je doelen behalen en heb jij net dat extra zetje nodig? Of zoek je iemand die je persoonlijk helpt bij het behalen van je doelen… dan is personal training echt iets voor jou!

Een personal trainer helpt je!
Individuele begeleiding:

Door een intensieve intake en een gericht plan wordt er samen met jou aan jouw specifieke doelstellingen gewerkt. Deze kunnen zijn:

 

Werkwijze:

Voordat we aan de slag gaan beginnen we met een intake. Hierin bespreken we onder andere jouw persoonlijke startpunt, je doelen en de eventuele beperkingen waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk hierbij aan sportblessures of zaken van medische aard.

Tijdens de personal training periode zullen er verschillende meetmomenten plaatsvinden. Dit om zicht te krijgen op je fysieke conditie, en om progressie in kaart te kunnen brengen. De sessies zijn gericht op jouw doelen, en er wordt zoveel mogelijk aangesloten bij jouw interesses en voorkeuren.

**Extra: gezond voedingsadvies (geen dieet) 

 

Mogelijkheden:

 • Solo: één op één begeleiding.
 • Duo: Personal training ervaren, maar de kosten kunnen delen.
 • Small Group training:Tot maximaal 4 personen. De voordelen van een personal trainer, gezellig met je vrienden of collega’s sporten, èn de kosten delen.

 

**Wil je personal training in duo of small group training, maar is er niemand beschikbaar in je omgeving, dan kun je je toch opgeven. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een groep samengesteld en wordt er contact met jou opgenomen

 

Strippenkaart pakket van 10 sessies:

 • Gratis kennismakingsgesprek/Intake
 • 10 personal training sessies
 • Gratis gebruik van sauna en zwembad
 • Trainingen: binnen en buiten.
 • Mogelijkheid tot extra sporten in het sportcentrum tegen een lager tarief

 

 

Onze personal trainers:

 

Marieke Toering
Mijn naam is Marieke Toering en ik ben gediplomeerd personal trainer en bewegingsdeskundige diabetes mellitus 2. Door een ongeluk, waarna een lange periode van herstel volgde, ken ik als geen ander de waarde van een gezond lichaam. Vanuit deze ervaring ontstond dan ook een diepgewortelde drive om mensen te begeleiden naar een betere fysieke en mentale gezondheid.Marieke

Sporten is vanaf jongs af aan al een passie van mij. Ik heb dan ook van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. Om dit te bereiken heb ik diverse opleidingen gevolgd en inmiddels meerdere jaren werkervaring. Door deze studies en expertise heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van o.a. afvallen, kracht, conditie opbouw en core–stability-training.

Het is voor mij een uitdaging het uiterste uit jou te halen, je te blijven motiveren en dat stapje extra te zetten. Ik laat je zien wat je met doorzettingsvermogen en de juiste instelling kunt bereiken. Ik ben er van overtuigd dat iedereen naar een gezondere leefstijl toe kan werken. Je zult je fitter gaan voelen en elke volgende dag sta je gezonder op! 

Ga jij samen met de uitdaging aan?

Extra BenFit : Het succesvolle lifestyleprogramma!

BenFit geeft je wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie.

Neem contact op voor meer informatie ptmarieke@gmail.com


Stephan Lokhorst
Mijn naam is Stephan Lokhorst, gediplomeerd Personal Trainer en al ruim 10 jaar actief als trainer/coach. Ik doe dit met veel plezier vanuit mijn passie voor sport en drive om mensen verder te helpen met hun persoonlijke doelstellingen.

Als trainer/coach weet ik als geen ander hoe het is om planmatig naar een persoonlijk doel te werken. Wil je graag jouw leefstijl en welzijn verbeteren? Of misschien wel een sportprestatie verbeteren middels kracht- en conditie training? Ik help je graag verder.

Mijn werkwijze als (Personal) trainer/coach omschrijf ik als volgt:

 • Persoonlijk: ik vind het belangrijk om jou als persoon beter te leren kennen, om zo het optimale uit jou te halen en het programma te laten aansluiten op jouw voorkeuren en behoeftes;
 • Doelgericht: het trainingsprogramma sluit volledig aan op het doel wat jij voor ogen hebt, dat maakt het uitvoeren van de trainingen een stuk aantrekkelijker;
 • Transparant: in mijn communicatie ben ik open en eerlijk. Hoewel dit soms confronterend kan zijn, heb ik ervaren dat eerlijkheid vooral heel veel oplevert en het langste duurt.

Wil jij de volgende stap zetten in jouw leefstijl, welzijn of sportprestatie? Ik ga graag de uitdaging met jou aan. Voor de mogelijkheden en verdere informatie, neem gerust contact met mij op via stephan@sonnenberch.nl

Wil je contact over personal training?