Personal Training

Personal Training

Wil jij op een gezonde en verantwoorde manier je doelen behalen en heb jij net dat extra zetje nodig? Of zoek je iemand die je persoonlijk helpt bij het behalen van je doelen… dan is personal training echt iets voor jou!

Een personal trainer helpt je!
Individuele begeleiding:

Door een intensieve intake en een gericht plan wordt er samen met jou aan jouw specifieke doelstellingen gewerkt. Deze kunnen zijn:

 • Afvallen
 • Gezonder leven
 • Uithoudingsvermogen verhogen
 • Kracht vergroten
 • Behalen van fittest/evenement of iets anders…

 

Werkwijze:

Voordat we aan de slag gaan beginnen we met een intake. Hierin bespreken we onder andere jouw persoonlijke startpunt, je doelen en de eventuele beperkingen waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk hierbij aan sportblessures of zaken van medische aard.

Tijdens de personal training periode zullen er verschillende meetmomenten plaatsvinden. Dit om zicht te krijgen op je fysieke conditie, en om progressie in kaart te kunnen brengen. De sessies zijn gericht op jouw doelen, en er wordt zoveel mogelijk aangesloten bij jouw interesses en voorkeuren.

**Extra: gezond voedingsadvies (geen dieet) 

 

Mogelijkheden:

 • Solo: één op één begeleiding.
 • Duo: Personal training ervaren, maar de kosten kunnen delen.
 • Small Group training:Tot maximaal 4 personen. De voordelen van een personal trainer, gezellig met je vrienden of collega’s sporten, èn de kosten delen.

 

**Wil je personal training in duo of small group training, maar is er niemand beschikbaar in je omgeving, dan kun je je toch opgeven. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een groep samengesteld en wordt er contact met jou opgenomen

 

Strippenkaart pakket van 10 sessies:

 • Gratis kennismakingsgesprek/Intake
 • 10 personal training sessies
 • Gratis gebruik van sauna en zwembad
 • Trainingen: binnen en buiten.
 • Mogelijkheid tot extra sporten in het sportcentrum tegen een lager tarief

 

 

Onze personal trainers:

 

Marieke Toering

Mijn naam is Marieke Toering en ik ben gediplomeerd personal trainer en bewegingsdeskunde diabetes mellitus 2. Door een ongeluk, waarna een lange periode van herstel volgde, ken ik als geen ander de waarde van een gezond lichaam. Vanuit deze ervaring ontstond dan ook een diepgewortelde drive om mensen te begeleiden naar een betere fysieke en mentale gezondheid.Marieke

Sporten is vanaf jongs af aan al een passie van mij. Ik heb dan ook van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. Om dit te bereiken heb ik diverse opleidingen gevolgd en inmiddels meerdere jaren werkervaring. Door deze studies en expertise heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van o.a. afvallen, kracht, conditie opbouw en core–stability-training.

Het is voor mij een uitdaging het uiterste uit jou te halen, je te blijven motiveren en dat stapje extra te zetten. Ik laat je zien wat je met doorzettingsvermogen en de juiste instelling kunt bereiken. Ik ben er van overtuigd dat iedereen naar een gezondere leefstijl toe kan werken. Je zult je fitter gaan voelen en elke volgende dag sta je gezonder op! 

Ga jij samen met de uitdaging aan?

Extra BenFit : Het succesvolle lifestyleprogramma!

BenFit geeft je wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie.

Neem contact op voor meer informatie ptmarieke@gmail.com

 

Matthijs van de Geest

Hoi!

Ik ben Matthijs van de Geest. Vanuit mijn eigen bedrijf That’s the Spirit: Sport & Coaching bied ik personal training aan binnen Sportcentrum Sonnenberch. Graag vertel ik hieronder kort iets over wie ik ben.Matthijs

Inmiddels ben ik een paar jaar getrouwd, en woon ik samen met mijn vrouw in Kampen. Begin 2019 hopen wij ons eerste kindje te verwelkomen!

Ik ben gek op (bal)sporten, en in mijn vrije tijd doe ik in Kampen en Zwolle aan zaalvoetbal.

Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om een sportgerelateerde opleiding te gaan volgen.

Na het behalen van diverse diploma’s in de sport en fitness, ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren. De voornaamste redenen hiervoor waren, dat ik graag werk met mensen en wat wil betekenen voor mijn medemens. In personal training komen mijn passie voor sport en voor mensen samen, en hoop ik wat voor jou te kunnen betekenen! Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, en ik geloof er dan ook in dat sport jou fysiek en mentaal fitter kan maken. Hierin begeleid ik jou op een persoonlijke en laagdrempelige manier. Ik vind plezier en variatie belangrijk tijdens het sporten en ik werk gericht op jouw doelstellingen. Graag sluit ik daarbij aan op jouw behoeften en interesses. Dus houd jij van buiten sporten, trainen met gewichten, sporten met muziek, zwemmen, of iets anders? Zo veel mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden, door het te verwerken in de trainingen.

Lijkt het jou wat om samen aan de slag te gaan? Schroom niet om vrijblijvend een afspraak te maken.

Je kunt mij bereiken door te mailen naar: info@thatsthespirit.nl

 

Wil je contact over personal training?