Bedrijfsfitness en Ondernemersclub

Fit-in-Business

In het sportcentrum zit een ondernemersclub waar ondernemers gezamenlijk trainen onder begeleiding van een personal trainer en netwerken om meer business te genereren. Geen saaie vergaderruimtes maar een gym, sportzaal en zwembad waar wij wekelijks sporten, ontbijten en netwerken met elkaar. Dit doe je onder professionele begeleiding van instructeurs van het sportcentrum. Bij Fit-in-Business zijn wij er namelijk 100% van overtuigd dat een gezond bedrijf begint bij een fitte ondernemer.

WAAROM IS SPORTEN ZO BELANGRIJK?

Sport is belangrijk voor iedereen, dus ook voor ondernemers. Ondernemen is immers topsport. Sport is ook een handige manier om potentiële klanten of zakenpartners te ontmoeten. Maar liefst 85% van alle ondernemers doet aan sport en het grootste deel hiervan ziet duidelijk de voordelen ervan. Sporten houdt niet alleen je lichaam en geest sterk en scherp, er wordt ook discipline gekweekt en er is sprake van competitie, strategie en tegenslagen.
Als sportieve ondernemer heb je een streepje voor. Je bent niet alleen fit en gezond, je weet ook hoe het is om naar een piekmoment toe te werken, je bent bijzonder gedisciplineerd, je kent geen 9 tot 5 mentaliteit en weet wat teamwork is.

In het sportcentrum sporten we iedere woensdagochtend vanaf 07.30 uur samen met alle ondernemers van Fit-in-Business. De training wordt gevarieerd aangeboden in de fitnesszaal, in de multifunctionele sportzalen, in de buitenlucht of in het zwembad. De training wordt begeleidt door een personal trainer van het sportcentrum. Er wordt voor iedereen individueel gekeken naar een geschikt trainingsprogramma en eventueel is er overleg met de fysiotherapeut bij blessures.

WAAROM IS NETWERKEN ZO BELANGRIJK?

Een zakelijk netwerk biedt kansen en mogelijkheden om te groeien en opdrachten binnen te halen voor jouw bedrijf. De opdrachten krijg je vaak van mensen met wie je goed contact hebt en die vertrouwen in je hebben. Het vertrouwen bouw je op door oprechte interesse, elkaar te willen helpen en door regelmatig contact te onderhouden. Daarnaast gaat het in de netwerkwereld altijd over geven en nemen. Als jij een opdracht regelt voor iemand uit jouw netwerk, dan zal hij of zij proberen om ditzelfde voor jou te doen. Contact onderhouden tussen de leden van Fit-in-Business is dus van groot belang! Je netwerk zorgt uiteindelijk voor de aansluiting op jouw vraag en aanbod. Fit-in-Business helpt jou hierbij!

1 x per maand staat er een ontbijt klaar in het sportcentrum en zal er een netwerksessie verzorgd worden. Het sporten zal natuurlijk dan ook gewoon door gaan. Zo proberen we samen een gezonde en fitte ondernemer te worden en blijven!

Kosten

De kosten komen op € 990,00 per jaar exclusief btw en eenmalige administratiekosten á € 50,00 inclusief 2 sportshirts van Fit-in-Business. De factuur is volledig aftrekbaar in je bedrijf.
Met dit lidmaatschap krijg je iedere week de sportlessen op woensdagochtend, 1x per maand een ontbijt, een fittest, een persoonlijk trainingsprogramma en onbeperkt toegang tot het sportcentrum en zwembad. Familieleden of personeel van je bedrijf krijgen 25% korting op een regulier lidmaatschap van het sportcentrum.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

BEDRIJFSFITNESS

Het sportcentrum heeft verschillende mogelijkheden van bedrijfsfitness. Wij zijn bij meerdere organisaties aangesloten die via uw bedrijf fitness aanbieden voor een gereduceerd tarief en belastingvoordeel. Als u een mail stuurt met uw gegevens kunnen wij kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Een organisatie waar het sportcentrum bij aangesloten is bedrijfsfitnessnederland.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Sportcentrum Sonnenberch is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Optimaal Vitaal

In samenwerking met Goedzorg Fysiotherapie en Goedzorg Huisartsen hebben wij Optimaal Vitaal ontwikkeld voor bedrijven.

Voor meer informatie, kijk op: Optimaal Vitaal