Bodystep

Bodystep van Les Mills is waar iedereen op gewacht heeft: Een (r)evolutie op het gebied van steps! Het nieuwste en ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwissenlende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat. Bodystep staat voor kwalilteit, veiligheid en resultaat. Een bodystep workout is high impact en high fun! Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het de manier om in shape te komen. Omdat de combinaties en oefeningen bij bodystep toegankelijk en afwisselend zijn, is bodystep geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen. Bodystep is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Proefles
Voelt u er iets voor om een van deze trainingslessen te volgen? Kom dan gerust eens langs bij Sportcentrum Sonnenberch en maak gebruik van een GRATIS proefles. Wel even van te voren bellen.

Dit zijn de prijzen van het jaarlidmaatschap. U kunt bij ons
ook per losse maand, 3 maand of 6 maand lid worden. Daarnaast is het mogelijk om een van de volgende kortingen te gebruiken: 60 jaar en ouder 10%, Jongerenkorting (tot 23 jaar) 20%, Studenten korting 10%, Lid met minimaal 3 gezinsleden 10%, Jeugdfitness (wo en vrij 16.00 u) 15,-pm.

Fitness 1 x p.w. 31,- per maand
Fitness onbeperkt 42,25 per maand
Fitness-dal 1 x p.w. 28,- per maand
Fitness-dal onbeperkt 37,25 per maand
Groepsles 1 x p.w. 25,- per maand
Groepsles onbeperkt 33,50 per maand
RPM 1 x p.w. 28,- per maand
RPM onbeperkt 40,50 per maand
All-in onbeperkt 42,25 per maand