Sprint

Les Mills SPRINT is geen gewone workout, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De SPRINT workout is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke en mentale grens.

HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING EFFECT

Er is geen twijfel over mogelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat SPRINT werkt. Het HIIT effect betekent dat je uren na de workout nog extra calorieën verbrandt, beter bekend als het EPOC effect. Daarnaast wordt de productie van het groeihormoon in je lichaam gestimuleerd. Dit hormoon is onmisbaar om snel in shape te komen.

Vaak doe je bij een training alleen een beroep op je slow twitch spiervezels. Bij een HIIT workout worden ook je fast twitch spiervezels aangesproken. Om je spieren optimaal te ontwikkelen, moet je beide soorten spiervezels aan het werk zetten waardoor je die gespierde, strakke look van een topsporter krijgt. SPRINT does it all!

1 VOORDELEN

· Strakker lichaam

· Opbouw vetvrije massa

· Snellere resultaten

· Kort en intens

· Je verbrandt uren na de workout nog steeds veel calorieën

· Je wordt mentaal sterker

 

2 HOE FIT MOET IK ZIJN?

Je hoeft geen ervaren fietser te zijn om aan SPRINT deel te nemen. De indoor cycle beschikt over een weerstandsknop, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je eigen niveau. Het belangrijkste is om de eerste keer SPRINT gewoon te ervaren. Maak van SPRINT jouw workout en doe je ding!

 

3 HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

SPRINT is verslavend, maar overdrijf het niet. Voor het beste resultaat is twee of drie keer per week een SPRINT les volgen ruim voldoende om je fitnessdoelen te bereiken.

 

4 WAT MOET IK MEENEMEN?

We raden je aan om lekker zittende sportkleding aan te doen. Een fietsbroek is handig, maar niet noodzakelijk. Neem ook een flesje water en een handdoek mee.

 

Dit zijn de prijzen van het jaarlidmaatschap. U kunt bij ons
ook per losse maand, 3 maand of 6 maand lid worden. Daarnaast is het mogelijk om een van de volgende kortingen te gebruiken: 60 jaar en ouder 10%, Jongerenkorting (tot 23 jaar) 20%, Studenten korting 10%, Lid met minimaal 3 gezinsleden 10%, Jeugdfitness (wo en vrij 16.00 u) 15,-pm.

Fitness 1 x p.w. 31,- per maand
Fitness onbeperkt 42,25 per maand
Fitness-dal 1 x p.w. 28,- per maand
Fitness-dal onbeperkt 37,25 per maand
Groepsles 1 x p.w. 25,- per maand
Groepsles onbeperkt 33,50 per maand
RPM 1 x p.w. 28,- per maand
RPM onbeperkt 40,50 per maand
All-in onbeperkt 42,25 per maand