Bodybalance

Het belang van een holistische benadering van gezondheid en fitness wint over de hele wereld snel terrein en BODYBALANCE ® loopt hierbij voorop. Door in te spelen op de wereldwijde verschuiving in de richting van Yoga en Pilates, combineert BODYBALANCE ® de voordelen van deze vormen van lichaamsbeoefening met andere Oosterse disciplines, waardoor het een uitdagende en verkwikkende ervaring wordt en waarbij een unieke combinatie van beweging en muziek gemaakt wordt.

Fitnessdeskundigen over de hele wereld erkennen dat Oosterse disciplines een groot aantal fysieke en mentale voordelen hebben. Met BODYBALANCE ® wordt eigenlijk de meest complete groepsfitness training aangeboden, doordat de fysieke voordelen van een workout gecombineerd worden met mentale en spirituele vernieuwing. Het vergroot en versterkt alle spiergroepen, terwijl het voor de geest rustgevend en concentratie verhogend werkt. Dit programma vergroot lichaamskracht, soepelheid en beweeglijkheid, terwijl coördinatie- en evenwichtsvermogen versterkt worden.

BODYBALANCE ® is hèt antwoord op de stress die het moderne leven met zich meebrengt. Doordat lichaam en geest met elkaar in evenwicht zijn, heeft dit een positief effect op iemands functioneren in z’n geheel, op alle fronten.

Het programma spreekt een breed segment van de markt aan, zowel mannen als vrouwen, waarvan een groot deel niet behoort tot het prototype sportbeoefenaar. Het programma is speciaal gericht op twee groepen mensen: van 18 tot 39 jaar, mannen en vrouwen, op zoek naar ‘Perfectie’ – een gestrekt en sterk lichaam, grotere concentratie en meer lichaamsbeheersing; en de groep 35+ers met een basisbehoefte aan mentale en spirituele ‘Vernieuwing’ – een verlangen naar kalmte en innerlijke rust, naar een gevoel van ontspanning en verjonging.

Fitness 1 x p.w. 31,- per maand
Fitness onbeperkt 42,25 per maand
Fitness-dal 1 x p.w. 28,- per maand
Fitness-dal onbeperkt 37,25 per maand
Groepsles 1 x p.w. 25,- per maand
Groepsles onbeperkt 33,50 per maand
RPM 1 x p.w. 28,- per maand
RPM onbeperkt 40,50 per maand
All-in onbeperkt 42,25 per maand