RPM

Weet jij waarom indoor cycling razend populair is? Niet alleen omdat fietsen eenvoudig te volgen is, maar ook omdat het één van de snelste manieren is om af te slanken en conditie op te bouwen. RPM of “Raw Power in Motion” van Les Mills is het nieuwste groepsprogramma op dit gebied.

Wat is RPM?
RPM is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door meer calorieën te verbruiken dan op te nemen. Uit een vergelijkend onderzoek tussen RPM, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek RPM het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op de billen, buik en benen. Het ultieme BBB programma dus! De muziek van RPM zijn dan ook vaak sneller voorbij dan je misschien zou willen. Dus verklaar de oorlog aan vet en gebrek aan conditie en “Ride the calorie killer today”!

Voor wie is RPM?
Het mooie van RPM is dat het echt voor iedereen geschikt is: man of vrouw, jong of wat ouder, beginner of gevorderd. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Laat je opzwepen door de climax van de muziek!

Proefles
Voelt u er iets voor om een van deze trainingslessen te volgen? Kom dan gerust eens langs bij Sportcentrum Sonnenberch en maak gebruik van een GRATIS proefles. Wel even van te voren bellen.

Dit zijn de prijzen van het jaarlidmaatschap. U kunt bij ons
ook per losse maand, 3 maand of 6 maand lid worden. Daarnaast is het mogelijk om een van de volgende kortingen te gebruiken: 60 jaar en ouder 10%, Jongerenkorting (tot 23 jaar) 20%, Studenten korting 10%, Lid met minimaal 3 gezinsleden 10%, Jeugdfitness (wo en vrij 16.00 u) 15,-pm.
Fitness 1 x p.w. 31,- per maand
Fitness onbeperkt 42,25 per maand
Fitness-dal 1 x p.w. 28,- per maand
Fitness-dal onbeperkt 37,25 per maand
Groepsles 1 x p.w. 25,- per maand
Groepsles onbeperkt 33,50 per maand
RPM 1 x p.w. 28,- per maand
RPM onbeperkt 40,50 per maand
All-in onbeperkt 42,25 per maand