Bodypump

Bodypump van Les Mills kan eenvoudig worden omschreven als een supereffectieve krachtworkout, uitgevoerd met een stang met relatief lichte gewichten. Terwijl de oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve training, zorgt de muziek voor plezier en motivatie. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. Het grote voordeel van bodypump is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Bodypump is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell kan immers van 1,8 kg tot meer dan 30 kg varieren. Het programma is bovendien geschikt voor mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel dat niet met aerobics bereikt kan worden. Bij Bodypump staan twee aspecten centraal. Ten eerste is een Bodypump les eenvoudig en dus voor iedereen te volgen. Ten tweede draait Bodypump om resultaat. Het volgen van Bodypump leidt al snel tot een merkbaar verhoogde spierkracht en figuur verbetering. Bodypump wordt uitsluitend gegeven bij clubs die daarvoor een licentie hebben. Wij beschikken dan ook over instructeurs die een speciale opleiding gevolgd hebben voor het geven van verantwoorde en krachtige Bodypump lessen. Bovendien volgen onze instructeurs iedere drie maanden speciale bijscholingsdagen, waarmee ze up-to-date worden gehouden om je iedere keeropnieuw een onvergetelijke Bodypump les te bezorgen.

Proefles
Voelt u er iets voor om een van deze trainingslessen te volgen? Kom dan gerust eens langs bij Sportcentrum Sonnenberch en maak gebruik van een GRATIS proefles. Wel even van te voren bellen.

Dit zijn de prijzen van het jaarlidmaatschap. U kunt bij ons
ook per losse maand, 3 maand of 6 maand lid worden. Daarnaast is het mogelijk om een van de volgende kortingen te gebruiken: 60 jaar en ouder 10%, Jongerenkorting (tot 23 jaar) 20%, Studenten korting 10%, Lid met minimaal 3 gezinsleden 10%, Jeugdfitness (wo en vrij 16.00 u) 15,-pm.

Fitness 1 x p.w. 31,- per maand
Fitness onbeperkt 42,25 per maand
Fitness-dal 1 x p.w. 28,- per maand
Fitness-dal onbeperkt 37,25 per maand
Groepsles 1 x p.w. 25,- per maand
Groepsles onbeperkt 33,50 per maand
RPM 1 x p.w. 28,- per maand
RPM onbeperkt 40,50 per maand
All-in onbeperkt 42,25 per maand