Verhuur (sport)zalen & vergaderruimte

Vitaal vergaderen! Iets voor jouw organisatie? Sportcentrum Sonnenberch beschikt over een mooie vergaderruimte (max. 10 personen) waar je heerlijk kunt vergaderen. Wil je de vergadering uniek maken? Combineer het vergaderen dan met sporten / bewegen. Dit kan variëren van een teambuildingsactiviteit tot individueel fitnessen en / of zwemmen.

Ben je als organisatie of vereniging opzoek naar een geschikte (sport)zaal voor bijvoorbeeld wekelijkse trainingen? Dan biedt sportcentrum Sonnenberch ook diverse mogelijkheden. Wij beschikken namelijk, naast de vergaderruimte, over verschillende zalen geschikt voor groepen tot 50 personen.

Op zoek naar een unieke vergader locatie of naar een (sport)zaal? Stuur gerust geheel vrijblijvend een berichtje naar zakelijk@sonnenberch.nl

Vergaderruimte tot 10 personen

Vergaderzaal verhuur IJsselmuiden

Deze vergaderruimte is uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, overleg, cursus, workshop of presentatie. De zaal bevindt zich op de eerste verdieping. Presentatiescherm, whiteboard en flipover zijn aanwezig.

Multifunctionele (sport)zalen tot 50 personen

De (sport)zalen zijn uitermate geschikt voor groepslessen, trainingen of workshops. Eén zaal bevindt zich op de begane grond en één zaal op de eerste verdieping. Beamer, geluidsinstallatie, presentatiescherm, whiteboard en flipover zijn aanwezig.

(Vitaal)vergaderarrangement en teambuilding

Wanneer je bij ons komt vergaderen is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Ook is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met een lunch. Het meest unieke aan vergaderen bij Sonnenberch is uiteraard de mogelijkheid om voor, na of tijdens je vergadering te fitnessen / zwemmen. Dus stel je wilt graag een actieve break of juist actief starten of eindigen, dan bieden wij daarin diverse mogelijkheden. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om als team een (teambuilding)activiteit te gaan doen onder begeleiding van een sportinstructeur. De sportactiviteiten zijn heel divers en wij denken graag met jullie mee om zo te komen tot een vitaal vergaderarrangement.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via zakelijk@sonnenberch.nl