Zaal verhuur

Sportcentrum Sonnenberch biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijven bij het houden van bijvoorbeeld uw vergadering, bespreking of bedrijfsreceptie. Sportcentrum Sonnenberch beschikt over diverse zalen en is geschikt voor groepen van 4 tot 150 personen. Onze diverse zalen/ruimtes die wij verhuren kunt u bekijken onder het kopje zalen. De kosten voor de zalen zijn altijd inclusief personeel om uw evenement goed te kunnen begeleiden.

Naast het huren van een zaal kunt u ook bij ons terecht voor de catering van uw evenement. De mogelijkheden hiervoor vindt u onder het kopje catering.

Ook is het mogelijk om een sportles in een sportzaal of het zwembad te combineren met het bedrijfsevenement.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze services kunt u altijd contact opnemen met ons:

Telefoon: 038-3317804
Email: info@sonnenberch.nl

Vergaderruimte

De vergaderruimte is uitermate geschikt voor het het houden van een vergadering, cursus, workshop of presentatie.

De zaal bevindt zich op de eerste verdieping en er is een whiteboard en flipover aanwezig. De vergaderruimte biedt plaats aan 5 tot 25 personen.

De zaal beschikt over een ruime tafel waar 12 mensen plaats aan kunnen nemen daarnaast kan de ruimte ook in een theater opstelling worden neergezet.

Zaal beneden

De beneden zaal is uitermate geschikt voor het geven van een vergadering, presentatie, cursus, workshop.

De ruimte beschikt over een beamer en geluidsinstallatie en is ruim opgezet en is daarom erg geschikt voor het geven van een presentatie of workshop. De ruimte is 108 m2 en biedt plaats aan ongeveer 50 personen.

Zaal boven

Deze zaal, van 100 m2, bevindt zich op de eerste verdieping en biedt plaats aan ongeveer 45 personen. De ruimte beschikt over een beamer en geluidsinstallatie. De ruimte is geschikt voor cursussen, presentaties, workshops ect.

Horeca ruimte klein

Deze ruimte is een kleine maar knusse ruimte van 35 m2, in deze ruimte kunt u met ongeveer 15 mensen gebruik van maken. Deze ruimte is geschikt voor een vergadering of een kleine receptie.

Horeca ruimte groot

Deze ruimte is uitermate geschikt voor een receptie of bedrijfsuitje. In de ruimte bevindt zich een ruime bar waaraan mensen drankjes kunnen nuttigen. Naast de bar zijn er ook nog andere zit mogelijkheden. Ook bevindt zich een kleine keuken hier.

De ruimte inclusief keuken 136 m2. En biedt de ruimte aan ongeveer 70 mensen. Het is mogelijk om de kleine horeca ruimte met deze ruimte samen te voegen zodat er een nog grote ruimte ontstaat. Ook biedt deze zaal voldoende ruimte om tijdens uw evenement een hapje, drankje, of eenvoudige maaltijd te nuttigen.

In combinatie met judozaal ontstaat er een mooie plek om de kinderen te laten spelen.

Grote multifunctionele ruimte

Deze erg grote ruimte is uitermate geschikt voor een groter evenement, presentatie, bedrijfsuitje, bijeenkomst of cursus. De ruimte is 360m2 en biedt plaats aan 175 personen.

Ook biedt deze zaal voldoende ruimte om tijdens uw bedrijfsevenement een hapje, drankje, of eenvoudige maaltijd te nuttigen.