Zaal verhuur

Sportcentrum Sonnenberch biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijven die graag extern willen vergaderen (eventueel i.c.m. een teambuildingsactiviteit of sporten&zwemmen). Ook is het mogelijk om een sportief bedrijfsuitje te organiseren voor kleine groepen. Wij beschikken over diverse zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen. Hieronder een overzicht van onze zalen:

Vergaderruimte tot 10 personen

Vergaderzaal verhuur IJsselmuiden

Vergaderzaal verhuur IJsselmuiden

Deze zaal is uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, overleg, cursus, workshop of presentatie. De zaal bevindt zich op de eerste verdieping. Presentatiescherm, whiteboard en flipover zijn aanwezig.

Deze zaal, van 100 m2, bevindt zich op de eerste verdieping en biedt plaats aan maximaal 30 personen. Deze zaal beschikt over een beamer en geluidsinstallatie en is het meest geschikt voor teambuildingsactiviteiten, cursussen, presentaties of workshops.

 

Multifunctionele (sport)zaal tot 50 personen

 

Deze zaal, van 360m2, bevindt zich op de begane grond en biedt plaats aan maximaal 50 personen. Deze zaal beschikt over een beamer en geluidsinstallatie en is uitermate geschikt voor een groter evenement, presentatie, bedrijfsuitje, bijeenkomst of cursus.

 

 

Vergaderarrangementen en teambuilding

Wanneer je bij ons komt vergaderen is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Ook is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met een ontbijt of lunch. Het meest unieke aan vergaderen bij Sonnenberch is uiteraard de mogelijkheid tot sporten (team builden). Dus stel je wilt graag een actieve break of juist actief starten of eindigen, dan bieden wij daarin vele mogelijkheden. De sportactiviteiten zijn heel divers en wij denken graag met jullie mee om zo te komen tot een passend sport- en vergaderarrangement.

Bedrijfsevenementen

Sportcentrum Sonnenberch biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijven die graag extern een bedrijfsevenement willen organiseren op zaterdagavond of zondag. Met uw hele bedrijf zwemmen en / of sporten en daarna een hapje en een drankje in de horeca. De mogelijkheden zijn heel divers en wij denken graag met jullie mee om zo te komen tot een passend bedrijfsevenement.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze services kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via zakelijk@sonnenberch.nl