Aquasporten voor iedereen

Sport en bewegen is goed voor je lijf en je gezondheid, en zeker met zwemmen en aquasporten kun je veel voor je gezondheid doen. Zo kun je met de verschillende aquasporten flink wat kilo’s afvallen en is de kans op blessures zeer klein. Bewegen in water is voor iedereen mogelijk.

Aquasporten zijn ook geschikt om een ijzersterke conditie opbouwen of een sterker en strakker lichaam te ontwikkelen. Want je gebruikt bij een aquasport (bijna) alle spieren in je lichaam, waardoor deze in sterke mate worden getraind.

Wist je trouwens dat aquasporten ook zorgen voor veel ontspanning. Want door te bewegen in het water, zal stress verminderen en spierspanning verdwijnen. Je voelt je na een bezoek in het zwembad dan ook heerlijk loom en ontspannen. Terwijl je daarnaast ook nog eens een flinke training hebt gehad.

Aquasporten zijn dus erg goed voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. 

Met een Aquasportkaart van 10 x kun je deelnemen aan alle aquasporten die worden aangeboden. Je kunt je heel gemakkelijk via de Virtuagym app aanmelden voor de les die jou leuk lijkt, zo vaak je wilt!

Bijvoorbeeld:

Aquaboarden; een HITT training op het water. Iedere maandagavond, woensdagochtend en avond

Aquajogging: in diep water met muziek en wetbelt. Iedere dinsdagavond en woensdagochtend. Op donderdagochtend ook voor ouderen.

of

Aqua Bootcamp: train je uithoudingsvermogen en spierkracht door afwisselende oefeningen. Een perfecte aquasportles voor als je net wat meer uitdaging wilt.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.