NIEUWS

  • Extra waterspeeltuin in de Kerstvakantie! Check onze socials en het nieuwsbericht hier onderaan.

  • Discozwemmen op vrijdagavond 29 december.

  • Waterspeeltuin op 6 januari vervalt i.v.m. diplomazwemmen.

Wij zijn een compleet sportcentrum in IJsselmuiden en de gemeente Kampen met fitness, groepsles, judo, zwembad, zwemles en zwemsporten! Ook is er veel wellness te vinden zoals sauna, zonnebank, fysiotherapie en een beautysalon.

In 1994 besloot Gemeente Kampen om het IJsselmuider Zwembad te verbouwen. Er kwam een 25 meter binnenbad bij en de buitenbaden werden gesloten. Op de fundering van het toenmalige buitenbad is destijds het sportcentrum gebouwd. In 2015 besloot de Gemeente om het IJsselmuider zwembad af te stoten en heeft het sportcentrum het complete gebouw overgenomen.

Na een grondige verbouwing is in maart 2015 het vernieuwde sportcentrum heropend met een grote judozaal annex sportzaal, een 25 meter zwembad, een fitnesszaal en 2 groepsles zalen. Met een nieuwe beautysalon, een fysiotherapie en sauna’s is Sonnenberch een multifunctioneel sportcentrum die bekend staat om de gemoedelijke sfeer en de kwaliteit van de instructeurs.

Laatste nieuws

Waterspeeltuin Kerstvakantie

Altijd waterspeeltuin op zaterdag! Deze Kerstvakantie EXTRA op donderdagmiddag.

Discozwemmen

Kom plezier maken met je vrienden tijdens de zwemdisco op vrijdag 29 december. In bezit van zwemdiploma √ Geen diploma? Onder begeleiding van een meezwemmende ouder/ volwassene √ Voor kinderen van de basisschool √

Zwemmen: Techniek-update december ’23

Alle zwemliefhebbers opgelet! In december organiseert onze collega Stephan, De Zwemgoeroe, de ‘Techniek-update’. In 20 minuten krijg jij meer inzicht in hoe je jouw zwemtechniek kan verbeteren om nog makkelijker en sneller door het water te gaan. Dit wordt gedaan met behulp van video-analyse (ter plekke). Op donderdag 7 en 14 december zijn er nog