Sport Tuin

Ontdek de Sporttuin: Jouw Nieuwe Fitplek!

Ben je op zoek naar een manier om fit te worden, of juist om je sportieve grenzen te verleggen? In de Sporttuin hebben we trainingen voor iedereen! Of je nu een fanatiek buitensporter bent of net begint aan je fitnessreis, onze nieuwe small group trainingen zijn perfect voor jou.

Voor de fanatieke sporter: Daag jezelf uit met gevarieerde trainingen in onze dynamische buitenomgeving. Van krachttraining tot high-intensity interval training (HIIT), je vindt hier alles om je sportieve doelen te bereiken. Train samen met elkaar en ervaar de motivatie van een groep!
Voor de beginnende sporter: Start je reis naar een gezonder leven met onze laagdrempelige lessen. Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap, zodat je je snel comfortabel voelt. We combineren plezier met effectieve training, zodat je niet alleen fit wordt, maar ook geniet van elke les.

Wat kun je verwachten van de small group trainingen:

  • Maximaal 6 deelnemers: Persoonlijke aandacht is onze prioriteit. Met kleine groepen zorgen onze ervaren trainers ervoor dat je altijd de begeleiding krijgt die je nodig hebt.
  • Diverse trainingstypes: Kies uit HIIT, krachttraining of conditietraining. Elke les is ontworpen om jou uit te dagen en je doelen  te bereiken.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze trainers helpen je niet alleen met technieken, maar motiveren je ook om het beste uit jezelf te halen. Samen werken we aan jouw unieke doelen!
  • Groepsverband: doordat je in een groep gelijkgestemde traint, kun je elkaar motiveren om het beste uit de training en jezelf te halen.
  • Variatie: Geen training is hetzelfde, wat zorgt voor constante motivatie en plezier!

Voordelen van buitensporten:

  • Het verlaagt de bloeddruk en vermindert stress: onderzoek toont aan dat trainen in de buitenlucht de bloeddruk en hartslag kan verlagen, waardoor dezelfde oefeningen minder inspannend aanvoelen dan binnen. Dit betekent dat je nog meer uit je workout kan halen, waardoor je algehele trainingservaring wordt verbeterd.
  • Het boost je vitamine D: Workouts in de buitenlucht betekend vaak meer blootstelling aan zonlicht, onze belangrijkste bron van vitamine D – essentieel voor het behouden van een positieve stemming en een hoog energieniveau.
  • Verhoogde endorfine voor een beter humeur: De combinatie van fysieke activiteit en buiten zijn, stimuleert de aanmaak van endorfines, de zogenaamde ‘feel-good’ hormonen. Dit leidt tot een beter humeur en een verhoogd gevoel van welzijn.


Dagen en tijden:

Maandag:
18:30-19:15
19:30-20:15
Woensdag:
08:45-09:30
Vrijdag:
08:45-09:30
09:45-10:30

Prijzen:
5x kaart 80,-
10x kaart 140,-

Leden van het sportcentrum met een onbeperkt lidmaatschap krijgen 50% korting op de Sport Tuin kaart.

Doe mee en meld je aan via de Sonnenberch App of mail naar: leden@sonnenberch.nl voor een gratis proefles en ontdek hoe leuk en uitdagend sporten in de buitenlucht kan zijn.
Word weer fit, voel je energiek, en geniet van elke stap in de Sporttuin!

Start jouw avontuur vandaag nog in de Sporttuin!