Zwem Zeker training voor kinderen

Is uw kind nog Zwem Zeker/veilig? Durft u uw kind alleen te laten zwemmen deze zomer? Heeft uw kind nog gezwommen na het behaalde diploma? Of heeft u kind niet meer  kunnen zwemmen na het behalen van zijn/haar diploma?

Dit zijn vragen die we ons moeten stellen voor we onze kinderen weer veilig kunnen laten zwemmen. Wij maken ons zorgen over de zwemveiligheid van uw kind, daarom gaan wij een Zwem Zeker training geven. Voor de zomervakantie veiliger het water in.

Wat houd dit in? Vier woensdagmiddagen door middel van veel lol en fun weer zeker en veiliger worden in het water. Spelen is leren. Wij bieden een uitgewerkt zwemplan aan om uw kind weer zeker en veiliger te laten zwemmen.

Heeft uw kind minimaal een A diploma mag je meedoen met deze fantastische woensdagmiddag activiteit, samen sterk worden en zwemmen.

De eerste Zwem Zeker training is op 3 juni om 14:30 we eindigen op 24 juni met een uitdagend circuit met als als beloning een Sonnenberch Zwem Zeker Certificaat. De training is 4 x op woensdag en duurt 45 min.

Voor het aanmeldingsformulier voor deze Zwem Zeker training KLIK HIER

De kosten voor deze training zijn € 49,- deze betaald u  bij inschrijving via i deal.