Zwem C Zeker Zwemles

HOE ZWEMVEILIG IS JOUW KIND ?

De stralende zomerzon is weer naar ons onderweg. De voorjaarsbloemen komen omhoog en zwemmen mag weer! Maar hoe zwemveilig en hoe zwemzeker is jouw kind eigenlijk nog?

Na het behalen van je zwemdiploma’s is het ontzettend belangrijk om wat je geleerd hebt te blijven herhalen. Net als bijvoorbeeld leren fietsen, zit de kracht in het blijven doen. Geleerde vaardigheden zullen niet zomaar verdwijnen, maar als je niet meer oefent, holt de specifieke zwemconditie achteruit. Ook het zelfvertrouwen zal afnemen als je kind weinig of bijna nooit meer in een zwembad komt. Samen blijven zwemmen en genieten is dus erg belangrijk. Helaas is samen zwemmen nog steeds niet mogelijk.

Daarom starten wij weer met Zwem C Zeker Zwemles! Zodat uw kind de vaardigheden weer even kan herhalen en het vertrouwen en het plezier van zwemmen weer kan beleven. Want (leren) zwemmen is en blijft leuk!

WANNEER?

3 trainingen

3 woensdagen in april (07/14/21)

16:00-17:00 uur

40 euro

Gegarandeerd succes!

Meld je nu aan!   http://sonnenberch.easyswimportal.com/dmz/signup/16

VOL=VOL (u krijgt bericht als de lessen in april vol zijn en de mogelijkheid om de zwem C zeker zwemlessen te volgen in de maand mei)