Verbinden op afstand

De behoefte aan ons ‘normale’ leven is groot, maar om het virus op afstand te houden moeten wij het nog even doen met het ‘tijdelijke normaal’. De impact is enorm. Nadat maandag de grond onder onze voeten was weggeslagen omdat we weer dicht moeten, zweefden we even rond in een surrealistische wereld.

Hoe gaan we ons hoofd boven water houden?

Weer zien we elkaar lange tijd niet meer, we kunnen niet meer samen bewegen, we maken ons zorgen over de zwemveiligheid van onze leskinderen, de weerbaarheid van onze actieve senioren en de algehele fitheid van al onze klanten.

Of je nu hard wordt geraakt of niet, door het virus of door de maatregelen, één ding is zeker: het coronavirus bepaalt nu ons leven. We hebben geen keuze. Natuurlijk wel in hoe we hiermee omgaan. Dat hebben we het afgelopen jaar kunnen zien. Uit zo’n crisis ontstaan ook mooie dingen, met elkaar kunnen we iets bereiken en binnen de beperkingen kan best veel. Maar alles moet nog even bezinken. De kater dreunt nog na: een harde lockdown en een grillig virus, het is een bizarre wereld. Om daarna de draad weer op te pakken. Uiteraard komen we hier ook nu weer uit. Voor én met elkaar.

Zoals eerder gezegd zijn we er voor jullie.

Door de vele steunbetuigingen die we ontvangen van onze trouwe klanten en onze fantastische medewerkers staan we weer klaar om te doen wat nodig is.