Binnensport open van 1 juli

Nieuwsbrief update 17 juni

Binnensport open vanaf 1 juli!

Nadat we op 25 mei weer open mochten met het zwembad en het sporten in de buitenlucht, mogen alle binnensporten vanaf 1 juli weer starten! Het zwembad is al goed bezocht en de sporten gaan heerlijk in de tuin. Maar toch zijn we heel blij dat we ook weer naar binnen mogen.

Vanaf 1 juli gaan de sportlessen en de fitness weer zoveel mogelijk op de normale tijden starten. Wel zullen we verplicht zijn om het reserveringssysteem te behouden en daarbij zal er vooraf een gezondheidscheck worden gedaan. Er zal een maximum aantal personen in de zaal mogen, er is 1-richtingverkeer en de kleedkamers blijven helaas nog even dicht. Doordat wij in alle zalen al een zeer geschikt ventilatiesysteem hadden, kunnen we heel goed het klimaat beheersen volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben zelfs veel meer capaciteit dan wat er gevraagd wordt!

Zodra het protocol binnensporten is goedgekeurd door de gemeente zullen we met een nieuwsbrief iedereen informeren over de gang van zaken. Ondertussen is er nog ruimte in het zwembad en bij de fitness en groepslessen buiten. Veel mensen vinden dit een hele fijne ervaring en toevoeging aan het sporten. Wellicht gaan we hier in de toekomst meer mee doen….

We hebben alle lopende lidmaatschappen bevroren! Dit betekent dat het tijdelijk stil staat en eventueel tegoed schuift hierdoor ook op naar een latere datum. Vanaf 1 juli gaan de normale lidmaatschappen weer lopen. De incasso daarvan zal in de 1e week van juli zijn.
Zoals eerder vermeld hebben we vanaf 25 mei voor alle leden een ‘Buitensport lidmaatschap’ geactiveerd. Kosten hiervan zijn 16,- per maand. In de komende dagen zal de incasso plaatsvinden van de laatste week van mei en juni van het buitensport-lidmaatschap. Dit zijn dus 2 bedragen, 16 euro en nog een klein bedrag. Met het buitensport-lidmaatschap wilden we de leden nog een keer tegemoet komen door een goedkoper lidmaatschap aan te bieden. Hiermee hopen we samen door deze crisis heen te komen.

Natuurlijk houden we ons aan de geldende RIVM regels. We hopen op deze manier toch zoveel mogelijk mensen in beweging en fit te krijgen. Dus kom het eens proberen, het voelt heerlijk!