info@sonnenberch.nl | 038 - 3317804 |

Bedrijfsfitness

Het sportcentrum heeft verschillende mogelijkheden van bedrijfsfitness. Wij zijn bij meerdere organisaties aangesloten die via uw bedrijf fitness aanbieden voor een gereduceerd tarief en belastingvoordeel. Als u een mail stuurt met uw gegevens kunnen wij kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Een organisatie waar het sportcentrum bij aangesloten is bedrijfsfitnessnederland.

Ondernemersfitness

In het sportcentrum is het mogelijk om alleen of samen met een aantal ondernemers te trainen op het tijdstip wat goed uitkomt voor het werk. In overleg wordt er gezocht naar een geschikte tijd. De training wordt gevarieerd aangeboden in het sportcentrum of buiten, in de buurt van het bedrijf. De training wordt begeleidt door een personal trainer van het sportcentrum. Mail ons voor informatie en mogelijkheden.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Sportcentrum Sonnenberch is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl